Breng focus en helderheid in je leven

Samen met YrLife Coaching

Start vandaag

Waarom Coachgesprekken helpen

Veel mensen kampen met keuzestress of controle stress. Een gevoel van onrust of ze merken dat ze zichzelf kwijt zijn geraakt in deze veeleisende wereld  De druk van presteren, meningen van anderen, digitale afleiding of werken onder je niveau kan verlammend zijn. Ongeveer 50% van de mensen wil mentaal meer stabiel worden en 30% overweegt actief begeleiding om verder te komen. 


Gelukkig is het vaak al met een aantal online coachgesprekken mogelijk om meer inzicht, overzicht en focus te krijgen. Door jezelf beter te begrijpen en te ontdekken wat je wilt, krijg je antwoorden op je loopbaan- en levensvragen. Ook kunnen coachgesprekken ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe gewoonten en structuur. Bewuste verandering met persoonlijke Online begeleiding en ondersteuning is uiterst effectief. 


Online Coachgesprekken zijn flexibel, laagdrempelig en interactief. Ik nodig je graag uit om de mogelijkheden te ontdekken en bespreken!


Even voorstellen
Bas Rozestraten

Coaching met Bas

Als coach help ik je bewust te worden van je verhaal en de patronen die je leven bepalen. Samen gaan we opzoek naar wat je tegenhoudt en drijft. Je ontdekt hoe je bewust kan kiezen en focus aanbrengt. Door patronen te herkennen en ze voor je te laten werken creëer je doorbraken. Het doorbreken van patronen van denken en voelen zorgt voor inzicht, ruimte en focus. Ik neem al mijn kennis en ervaring van het pad dat ik zelf bewandelde mee in mijn coaching met jou.

Bewuste Verandering

Je kan worden gecoacht op het herkennen en loslaten van oude patronen. Er is aandacht voor het ontwikkelen van nieuwe strategieën zoals  adembewustzijn, dagroutine, journaling en  het opzoeken van stilte. YrLife Coaching biedt ook online ondersteuning voor bewuste verandering. Persoonlijke groei door oude patronen los te laten door oefening en coaching.  


wat is jouw potentieel?

Ontdek wie je bent

YrLife Coaching is ideaal als je wilt ontdekken wat je tegenhoudt in het dagelijks leven. Je merkt dat je gedachten, keuzestress of werken onder je niveau jouw mogelijkheden onderdrukken. Als je ontdekt welke onbewuste patronen van denken, voelen en stress je nu eigenlijk dwarszitten, kan je ze opruimen. Ook ben je nieuwsgierig naar de principes en mechanismen die zorgen dat veel van de dingen waar je tegenaan loopt zich herhalen.


Ontdek wat je wilt

YrLife Coaching helpt je inzicht te krijgen in wat je drijft en welke richting bij je past. Overtuigingen en de gewoonten die je herhaalt worden helder. Je gaat onderzoeken wat je werkelijk drijft, en wat je waarden zijn. Door te gaan leven vanuit een visie op de toekomst ontstaat overzicht, ruimte en focus. Je leert, ontdekt en ervaart mechanismen die je helpen te kiezen vanuit jezelf.

Creëer het leven dat je wilt

Ik help je ontwikkelen en herinneren aan wie je werkelijk bent

Vrijblijvend Kennismaken

Wil jij meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!