Ondernemen vanuit ruimte en overzicht

De controle loslaten met YrLife Coaching

Start vandaag

Ondernemen zonder 'Controlestress'

Veel ondernemers kampen met ´controlestress', een gevoel van onrust of merken dat ze zichzelf kwijt zijn geraakt. De tactieken die je ver brachten als ondernemer of met je bedrijf werken niet meer. De druk van alles te moeten controleren en voorspellen zorgt ervoor dat de ruimte om echt vrij te kunnen ondernemen steeds kleiner wordt.


Gelukkig is het vaak al met een aantal coachgesprekken mogelijk om meer inzicht, overzicht en focus te krijgen. Door jezelf beter te begrijpen en te ontdekken hoe jouw controlemechanisme werkt, ontdek je weer de ruimte die je nodig hebt.


YrLife Coaching is flexibel, laagdrempelig en interactief. Ik nodig je graag uit om de mogelijkheden te ontdekken en bespreken!


Even voorstellen
Bas Rozestraten

Ik help je verder met Jezelf

Als coach help ik je als ondernemer bewust te worden van je mechanismen van controle, stress en frustratie. Het zijn meestal oude patronen en tactieken die niet meer vóór je werken maar tegen je. Ik neem je bij de hand om dit allemaal voor jezelf te gaan ontdekken. Door jezelf van een afstand te bekijken, wordt veel helder en ontstaat ruimte. Je gaat doorbraken ervaren waardoor je met minder energie meer bereikt omdat je meer overzicht hebt. De online ondernemers sessies en begeleiding is flexibel en persoonlijk zodat jij weer de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent.

Bewuste Verandering

Je kan worden gecoacht op het herkennen en loslaten van oude patronen. Er is aandacht mogelijk voor het ontwikkelen van nieuwe strategieën zoals  adembewustzijn, dagroutine, journaling en  het opzoeken van stilte. YrLife Coaching biedt ook online ondersteuning voor bewuste verandering. Jezelf herontdekken als ondernemer door coachsessies met online begeleiding.  


Meer informatie

Laten we even contact hebben!

Ik geef je graag gerichte tips in een eerste gesprek 


of bereik me op 06-45857889

Vrijblijvende Belafspraak

Wil jij meer informatie of kijken of het klikt? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!