• Bas

En de website staat nu live

Starten met ondernemen op de dag dat de eerste Corona maatregelen in Nederland worden afgekondigd. Een nieuw begin in een wereld die binnen een week totaal op zijn kop staat. Dat was even de werkelijkheid waarin Hadewig en ik de eerste 9 dagen als ondernemers in leefden. Met de crisis kwamen zorgen, ongeloof, stilstand en boosheid. Hoe kan dit nou allemaal ineens zo zijn, alles tot stilstand gekomen en onze plannen om te ondernemen ondergesneeuwd. Het huis dat voor drie dagen per week ineens veranderde in een schoolklas met kinderen die we mogen begeleiden met hun schoolwerk.


Al 3 maanden liepen we rond met ons plan en hadden onze inschrijving gedaan bij KvK. We wilden groepen gaan trainen en begeleiden op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Samen met geïnspireerde en geïnteresseerden zouden we bij elkaar komen om ons trainingsconcept te creëren en uit te testen. Deelnemers zouden gratis of op donatie basis gecoacht worden en wij konden zo meer ervaring opdoen in het trainen van groepen. De idealistische droom maakte plaats voor de zorgen om de lockdown, besmetting en het volgen van de mainstream media.


Totdat wij elkaar aankeken en begrepen dat deze situatie een bizar mooie les mag zijn. We begrepen dat we door angst voor "het gevaar" in de buitenwereld weer in de overlevings-stand waren gekomen. Het bewustzijn van de eigen innerlijke wereld was verschoven naar een focus op de buitenwereld. We werden ons bewust van onze angst, frustratie en uitstelgedrag. We zijn elkaar gaan helpen en pakten onze meditaties weer op. De afgelopen 20 dagen hebben ons bewuster gemaakt van onszelf dan ooit daarvoor. Juist door de externe omstandigheden te zien als kans in plaats van bedreiging.


We gingen aan de bak om het bedachte om te zetten naar een online concept en de eerste echte stap hebben we gisteren gemaakt met het optuigen van de eerste versie van de website .... en de website staat nu live!
39 keer bekeken0 reacties

©2020 YrLife®. Alle rechten voorbehouden.