Geniet van een veerkrachtig leven!

Bewustwording, zelfinzicht en verandering 

Even Voorstellen

Bas Rozestraten

Mijn naam is Bas Rozestraten en ik help mensen aan veerkracht en balans. In eenvoudige stappen wordt je bewust van patronen, krijg je zelfinzicht en ervaar je doorbraken. Het kan frustrerend zijn als patronen in de weg zitten en verandering niet lukt. Gelukkig is het mogelijk om vrij snel meer grip te ervaren op je leven. Ik bied een helder en op maat gemaakt plan gericht op de optimale omstandigheden voor jouw persoonlijke verandering.

Tijd voor een Reality Check

Ben je klaar om verandering te omarmen en te werken aan een leven met meet balans en overzicht? Doe de gratis test en ontvang persoonlijk inzicht en advies . Ervaar meer kalmte en overzicht, werk actief aan een beter welzijn en een gebalanceerd leven."

De basis voor veerkracht en balans

Mind

Gedachten komen en gaan de hele dag. Ze bepalen wat we kiezen en doen. Onbewuste gedachtepatronen zorgen voor automatisch gedrag. Nieuwe ervaringen kiezen is mogelijk als we bewust worden van het  onbewuste.

Emotie

Emoties en gevoel bepalen wat we denken. Wat we denken bepaalt wat we kiezen, doen en ervaren. Bewustwording van gevoelens zorgt voor grip en invloed op jezelf. Met simpele technieken is loslaten mogelijk.

Energie

Energie bepaalt de mate waarin we helder kunnen denken en kiezen. Weinig rust, slaap en chronische stress zorgen voor een verstoorde energiebalans. De energiehuishouding kan worden hersteld met gezonde routines.

Body

Chronische Stress heeft een grote invloed op de mentale en fysieke gezondheid. Een gezonde stress-respons en herstel van de hart, brein en darm connectie is duper waardevol. Wij richten ons met bewezen methoden op herstel. 

Optimale omstandigheden en resultaten


Ik ondersteun in bewustwording van huidige gewoonten en patronen. Deze zijn te veranderen naar nieuwe, positieve gewoonten vanuit zelfinzicht. Zodra je die basis hebt en de mogelijkheden begrijpt maak je gezondere keuzes. Door bewuste verandering krijg je snel meer grip op je leven leven en en bouw je veerkracht op.


Mijn aanpak is gebaseerd op bewezen methoden en biedt ondersteuning, structuur en routines die bijdragen aan de optimale omstandigheden voor meetbaar resultaat.


  • Verbeterde mentale en fysieke gezondheid

  • Meer veerkracht en weerbaarheid

  • Bewuste controle over situaties en gedrag

  • Verhoogde productiviteit en efficiëntie

  • Herstel van Gezonde stress-respons


Begrijp jezelf en je mogelijkheden

Doe de gratis test en ontvang persoonlijk inzicht en advies

Vanuit een nieuwe mindset 

bereik je wat je wilt


Door  jezelf en de wereld anders te bekijken, ontstaat een ander perspectief. De coachsessies zijn gericht op jouw problemen, idealen en wensen. Vanuit een growth mindset is kiezen voor en committent aan jezelf mogelijk.


Als je echt wilt is alles mogelijk. Door bewust te blijven van saboterende gedachten en patronen kun je kiezen voor wat je wilt. Nieuwe keuzes gericht op wat jij wilt, zo creëer je nieuwe ervaringen en vertrouwen. Uiteindelijk draait jouw welzijn om een gezonde balans tussen actie en ontspanning.


Traject op maat, in jouw regio of gewoon online

Na een kennismaking ontdekken we of er een klik is. Ik doe een voorstel voor een traject gebaseerd op jouw behoeften en uitdagingen. Gesprekken kunnen plaats vinden in jouw regio of gewoon online.


  • Flexibel Online
  • Aan de Koffietafel
  • In de Natuur of Park


Meer informatie


Let's connect...

Wil jij meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!