Stuurloos, overprikkeld of uit balans? 

ervaar weer rust, focus en balans 

Even Voorstellen

Bas Rozestraten

Even voorstellen

 Heb jij genoeg van uitstelgedrag, impulsiviteit, gepieker, of overprikkeld brein? dan is het zaak om in actie te komen. Ik help mensen met het creeeren van overzicht en het hervinden van balans. Vaak proberen mensen alles alleen op te lossen en het hoeft helamaal niet alleen. In een aantal sessies is er al de ervaring van meer rust en grip op de zaak. Soms lijkt dat wat je wilt onbereikbaar omdat je niet weet hoe je er kan komen. Ik weet dat wat je zoekt heel dichtbij te vinden is als jij open staat voor iets nieuws is dat mogelijk.

Je bereikt niet wat je wilt... 

Want 'iets' houdt je tegen

Misschien herken je dit wel; gevoel van frustratie en machteloosheid


"Iets hield me tegen om te veranderen en echt te vertrouwen op mezelf"


Veel mensen komen met de beste bedoelingen in oude patronen en gedachtecirkels terecht. Niet in staat ze te doorbreken en dat voelt machteloos. Zo zitten veel mensen opgesloten in hun eigen hoofd. Weten dat het anders kan en toch onmachtig om echt andere keuzes te maken.  


"Het resultaat van wat ik deed was het tegenovergestelde van wat ik wilde".


Het delen van je ervaringen zorgt voor meer ruimte en begrip. Echte verandering is pas mogelijk als je echt de keuze maakt om te veranderen. Anders blijf je herhalen wat je altijd al deed. Met een nieuwe mindset, andere keuzes en gedrag kom je snel tot je eigen kern. Daar ligt jouw waarheid.


Vanuit een nieuwe mindset 

bereik je wat je wilt


Door  jezelf en de wereld anders te bekijken, ontstaat een ander perspectief. De coachsessies zijn gericht op jouw problemen, idealen en wensen. Alleen door bewust richting te bepalen houd je rekening met jezelf. Vanuit een growth mindset is kiezen voor en committent aan jezelf mogelijk.


Als je echt wilt is alles mogelijk. Door bewust te blijven van saboterende gedachten en patronen kun je kiezen voor wat je wilt. Nieuwe keuzes gericht op wat jij wilt, zo creëer je nieuwe ervaringen en vertrouwen. Uiteindelijk draait jouw welzijn om een gezonde balans tussen actie en ontspanning.


Het aanbod heeft als doel dat jij de balans hervindt tussen jouw Denken, Voelen, Energie, Lichaam en Richting. Balans is nodig want anders dobber je maar wat rond. Het is lastig navigeren in het leven als je uit balans bent. Dus waar wacht je nog op; ervaar  weer Grip en Invloed op Jezelf.


Let's connect!...

Ik werk uitsluitend met natuurlijke en bewezen oplossingen; gericht op; patronen, mindset, leefstijl, ademhaling, routines en voeding. Voordat je ze gaat toepassen begrijp je wat het resultaat gaat zijn. Je gaat pas iets doen als je begrijpt hoe en waarom het werkt, dan is er geen weg meer terug. Juist daar lopen mensen voor weg. Wegduiken voor de feiten en oplossingen die balans, gezondheid en weerbaarheid zullen laten ervaren. Ben jij wel geïnteresseerd? ;-) ik ben benieuwd naar je verhaal!

 

Letś connect

De pilaren voor  een leven in balans

Mind

Gedachten komen en gaan de hele dag. Ze bepalen wat we kiezen en doen. Negatieve gedachten en overtuigingen zitten vaak in de weg. Ze vormen vaak de basis van onze interne dialoog. Onbewuste gedachtepatronen zorgen voor automatisch gedrag. Nieuwe ervaringen kiezen is mogelijk als we bewust worden van onbewuste gedachtepatronen.

Emotie

Emoties en gevoel bepalen wat we denken. Wat we denken bepaalt wat we kiezen, doen en ervaren. Veel onbewuste gevoelens zijn gebaseerd op angst. Deze beïnvloeden regelmatig onze keuzes en ervaringen. Bewustwording van gevoelens zorgt voor grip en invloed op jezelf. Met simpele technieken is het mogelijk om gevoelens sneller los te laten.

Energie

Energie bepaalt de mate waarin we helder kunnen denken en kiezen. Weinig rust, slaap en stress zorgen voor een verstoorde energiebalans. Iedere ochtend is je batterij weer opgeladen maar vaak niet volledig.

De energiehuishouding kan worden hersteld met rust, evenwichtige ademhaling en natuurlijke supplementen.

Body

 Het is  bekend dat voeding, tekorten en stress  het immuunsysteem kunnen aantasten.  Ook zorgt dat er voor dat ons lichaam uit balans is. Door gebruik van natuurlijke supplementen is het mogelijk om het lichaam weer in een gezonde balans te krijgen. Dit heeft  vervolgens weer een gunstige invloed op de andere pijlers. 

Gesprekken in jouw regio of gewoon online

Na een kennismaking bespreken we of er een klik is. Gesprekken kunnen plaat vinden in jouw regio of gewoon online. Regelmatig ben ik te vinden op locatie in de Regio Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland of Noord-Holland.  Graag bespreek ik de mogelijkheden met je. 


  • Aan de Koffietafel
  • In de Natuur of Park
  • ... Of online


Let's connect

evidence based health & Lifestyle

Je hebt meer invloed dan je denkt! en dat weet ik omdat ik jaren lang leefde vanuit onmogelijkheden. Ik werd mij er bewust van mijzelf als en in het geheel. Vanuit een nieuw bewustzijn en geconfronteerd met de feiten is het mogelijk om stap voor stap te ervaren hoe het is vrij te komen van het oude. Ik neem je mee in de wereld van 'evidence based' leefstijl en gezondheid. Stap voor stap weer ervaren hoe het werkelijk is om te verbinding te maken met, vanuit jezelf en de wereld om je heen


Let's connect

Let's connect...

Wil jij meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!