wij zijn er voor jou

Academy, Community en Coaching

wij zijn er voor jou

Academy, Community en Coaching

Onze missie voor jouw leven

Het is onze missie om jou te inspireren meer zelfbewust te worden, zodat je kan ontdekken wie je werkelijk bent. Als je eenmaal begrijpt dat jij je gedachten, gevoelens en gedrag niet bent, is alles mogelijk. Creëer het leven dat jij wilt!


Wij hebben zelf ervaren hoe het is om te groeien naar een zelfbewust mens, ondernemer en coach. Veel oude patronen hebben we achter ons gelaten: uitstelgedrag, zorgen maken, piekeren, angst voor het onbekende, schuld en leven vanuit het hoofd.


Wij delen nu graag met jou wat we leerden op onze reis langs trainingen, tools, boeken, coaches, opleidingen, methodes, journaling, breathwork, stilte, discipline, toekomstvisie en de wil om te veranderen.


Hadewig & Bas

Creëer het leven dat je wilt

Wij helpen je ontwikkelen en herinneren je aan wie je werkelijk bent

Bas Rozestraten

Gegroeid naar een bewuste ondernemer en life coach

Het is bijna niet voor te stellen hoe ik  leefde vanuit mijn hoofd en mij liet leiden door externe en interne prikkels.  De afgelopen jaren ben ik als mens, ondernemer en life coach enorm gegroeid.Verschillende doorbraken, focus en discipline hebben bijgedragen aan ruimte. Nu mag ik leven vanuit invloed en verantwoordelijkheid, in plaats van dat de omgeving en anderen mijn leven bepalen. 

Hadewig Halberg

Waarom leren we dit niet op school?

De afgelopen jaren leerde ik veel over hoe wij als mens gevormd worden door onze omgeving. Hoe gebeurtenissen zorgen voor overtuigingen in ons onderbewuste. En hoe die overtuigingen vervolgens ons leven bepalen. Ik leerde om beperkende overtuigingen te transformeren naar helpende, waardoor ik steeds sterker in mijn schoenen ging staan. De vraag die telkens bij mij terugkwam is: waarom leren we dit niet op school?

Want door jezelf van jongs af aan beter te begrijpen, worden veel dingen eenvoudiger en lichter. 

Maak kennis met ons aanbod

Team​​​​ YrLife

Bas Rozestraten

 #Creator #LifeCoach #Bewustzijnscoach #Facilitator

#BreathWork #Mentalhealth #Onderzoekend #Bewust

Hadewig Halberg

#Creator #PSYCH-K Facilitator

#Oplossingen #Autodidact #Bewegen #Bewust

Word je bewust van automatische gewoonten